Carolina Telechea, nascuda el 1981 a Igualada, va cursar la Llicenciatura de Dret a la Universitat de Barcelona. Posteriorment va completar el Postgrau de Pràctica Jurídica de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Incorporada al món jurista l’any 2006, Carolina Telechea és advocada penalista, exercint de forma privada i també en el torn d’ofici.
Tanmateix, l’any 2011 va formar el seu pròpi despatx, des del qual gestiona  casos Penals, Civils i Administratius.

Durant els darrers anys s’ha especialitzat en casos Civils, i compta amb una gran experiència en Dret Administratiu, donada la seva llarga trajectoria en l’Administració Pública.

Carolina Telechea manté dues àrees geogràfiques de treball, la zona d’Igualada (Anoia) i Barcelona, si bé ha actuat en altres zones d’àmbit nacional i estatal.

Presenta experiència tant en jutjats de Primera Instància com en altres seus, com Jutjats Penals, Civils, Contenciosos i Laborals d’arreu de Catalunya, així com a l’Audiència Provincial i el Tribunal Suprem.

Carolina Telechea és una advocada propera, juntament amb un tracte professional amb anys d’experiència i amb un fort compromís ètic i deontològic, que a permès al llarg dels anys proporcionar als seus clients una estratègia efectiva i  d’alta qualitat en la defensa dels seus interessos.